Specialisatie is onze kracht!

Wij voeren met alle plezier voor u alle soorten boor-, zaag-, slijp- en freeswerkzaamheden uit, evenals klein, verwant betonwerk. Voor een ‘standaard klus’ boor- en zaagwerk (tot Ø200mm), maar nog liever richten wij onze aandacht op bijzondere werkzaamheden in speciale omstandigheden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld grote boordieptes, grote boordiameters en automatisch boren.

Werkgebied
Onze vestiging bevindt zich in Montfoort, maar u vindt de medewerkers van De Wilde Betonboringen door heel Nederland op diverse soorten locaties. Van (woning of tunnel)bouwplaats tot langs het spoor en van Schiphol tot (snel)wegen.

Ervaring
De Wilde Betonboringen is ontstaan uit een van de eerste betonbedrijven van Nederland: Beuke Betonboringen B.V. Midden jaren ’80 is het bedrijf overgenomen en is de naam gewijzigd in De Wilde Betonboringen. Echter alle vakkennis is binnen het bedrijf gebleven.

Opdrachtgevers
Ons specialistische werk brengt ons over de vloer van een heel diverse groep klanten. Een kleine greep uit onze opdrachtgevers van de afgelopen maanden:
  • particulieren;
  • aannemers in de woningbouw;
  • aannemers in de utiliteitsbouw;
  • aannemers in de civiele bouw;
  • aannemers in de spoorbouw.